diumenge, 14 de gener del 2007

Polèmica en la utilització del xandall oficial del club

Amics meus.... ens ha arribat la controvèrsia pel que fa a lús del xandall oficial del club.
Al reglament de règim intern diu :
No podrà ser utilitzat l'equipatge oficial de competició en les sessions d'entrenament. Així mateix, no podrà ser utilitzat per a cap tipus d'activitat aliena a la competició. Per altra banda si es disposa de samarreta oficial d’entrenament o escalfament aquesta s’haurà de portar en cada sessió d’entrenament.
Penseu que le xandall és una prenda propietat de qui el compra...
S'ha parlat de si el xandall es pot portar als entrenaments o no.
Per una banda alguns pares de nens petits diuen que sí ja que en necessiten un per anar a entrenament... i si no l'utilitzen en els entrenaments aviat hauran de comprar una talla més gran i tindran el vell encara en perfecte estat.
Per altra banda hi ha jugadors que en fan un ús abusiu ja que el porten fins i tot a l'escola, pel carrer... I aquells que ja no jugen amb l'equpi i el tenen?

El debat està obert
Dieu-hi la vostra en els "comments" de sota


4 comentaris:

Sergio ha dit...

Com a entrenador, el porto, com a jugador els dies de partit. L'ús és exclusiu per al bàsquet. La "polèmica" sorgeix perque es confón el portar-lo a entrenament amb entrenar amb ell. Les meves jugadores el porten, però no entrenen amb ell.

Anònim ha dit...

Jo crec que el xandall s'hauria de portar als entrenements, la qual cosa vol dir, de casa al pavelló i del pavelló a casa.

Visca el CBSarrià i que "rulint" aquets comentaris entre els socis.

Eugeni

Anònim ha dit...

Opino que el chandal se tendría que llevar a entrenos , pero entrenar sin el, lo mismo que se hace en los partidos.Así se apovecharia más el vestuario que tenemos.Sobre todo para los mas pequeños que crecen mas rápido.

Anònim ha dit...

Hola!!!!Me gustaria saber como se llaman el número 5, el 10 y el 11 del equipo del Sarria de Ter de chicos que jugo el otro dia contra el Tordera. Solo pude ver la primera parte, como acabo el partido? Con esos tres chicos guapos teneis que ganar fijo.

CriZ